ErvaringenEugenie

"Onze hond is paar keer energetisch behandeld door Edith en dat heeft veel rust en inzicht gegeven. Ze is niet meer zo bang en nerveus van de harde knallen afkomstig van de achterbuurman en beter gerust te stellen. En omdat we nu weten dat ze onze dochter zo mist die op kamers is gegaan, kunnen we daar ook beter mee omgaan". Eugenie.

A en H. O.

"Onze hond was niet in orde en Edith gevraagd om hulp. Door haar berichten en inzichten kon ik het proces beter ingaan, ook naar de dierenarts toe. Je trouwe huisdier loslaten is heel moeilijk en niet fijn. Maar we weten dat wij alles hebben gedaan wat mogelijk is, het was zijn tijd. Jouw inzichten en hulp Edith zijn erg behulpzaam en waardevol geweest.”

Sjanne van den K.

“Ik hoorde dat Edith een engelenheling gaf en besloot dit te doen. Ik wist niet goed wat het precies was, maar er gebeurde zoveel tijdens deze heling dat ik een tijdje nodig had om dit allemaal te verwerken. Hierdoor kreeg ik een beter inzicht in mijzelf en hoe ik als persoonlijkheid reageer. Ik wilde graag overgave en liefdevolle vrijheid in plaats van controle. Ik ervaar nu meer acceptatie en rust voor wat er is en wil ook werkelijk zien wat er is. Het gaf mij de kracht om te veranderen en de controle los te laten en nog meer in verbinding te blijven met mijn diepste wezen. Dank je wel Edith voor deze heling!”

B van Gils

“Het gaat nu heel goed. Ik heb wel een lichter gevoel gemerkt en merk nu ook wel dat ik meer energie heb dan normaal. Ik kom sneller tot actie en dat was voorheen vaak anders. Het voelt allemaal net wat anders. In ieder geval wil ik je bedanken voor deze mooie healing en ik ben ook wel wijzer van geworden.”

Sam

“De heling heeft mij goed gedaan, het gaat met mij een stuk beter. Ik merk meer rust in mijn schouders en lijf en kan negatieve impulsen makkelijker van me af zetten. Ik vond de heling erg mooi en ben blij dat dit op mijn pad is gekomen.”