In december 2018 en januari 2019 krijg je 20% korting op een Aquarius Angels Healing.

We zitten nu in het Aquarius tijdperk waardoor het mogelijk is om met een lichtere en snellere vorm van healing te werken. De Engelen herstellen de illusie dat je niet meer één bent met de Bron.
Ze brengen je heel snel terug naar de goddelijke perfectie die je in wezen bent. Wij voelen als mens vaak een afgescheidenheid en daardoor kunnen we allerlei ongemakken creëren. De Aquarius Angels Healing pakt deze aan en lost ongemakken op. Door middel van het gebruiken van het flesje Lastral druppels krijg je nog drie weken nazorg van de engelen mee.

Deze prachtige en effectieve healing bied ik nu tijdelijk in december 2018 en januari 2019 voor € 39,95 aan.

Gun jezelf zo'n mooie healing!


Paraforce Holland conventie

Zaterdag 17 november 2018 wordt de Paraforce Holland conventie in huis Gageldonk in Breda gehouden. Op deze dag tref je een mooie mix aan op spiritueel, paranormaal en onderzoeksgebied. Een internationaal veld aan gastsprekers, mediums, kaart leggers, healers, awards en verkoopstands. Doel is de paranormale gemeenschap samen te brengen op een mooie historische locatie.  Ik ben ook aanwezig met healings en kaartleggingen. Kom je ook?


Beursdeelname november 2018

In november neem ik deel aan de volgende 3 beurzen;

  • Zondag 4 november Spirituele & Wellness beurs te Made. Hotel-Partycentrum 't Trefpunt 11.00 - 17.00 uur.

  • Zondag 11 november Spirituele Winterfair te Alphen. Cultureel Centrum Den Heuvel 11.00 - 16.30 uur.

  • Zaterdag 17 november Paraforce paranormale conventie te Breda. Buurthuis Gageldonk 10,30 - 18.00 uur.

Op deze beurzen geef ik energetische healings, reiki, engelen kaart leggingen en tarot kaart leggingen. Ik adviseer je graag in wat jij nodig hebt!


Op 1 en 2 september ben ik met mijn reiki behandeltafel als standhouder aanwezig op the Bigger Picture beurs in Rijen. Locatie: Partycentrum 't Boerke. Openingstijden: 10.00 - 19.00 uur. Op deze beurs komen wetenschap, buitenaards, lifestyle, welzijn en spiritualisme bij elkaar. 

Door de beursorganisatie wordt ik voorgesteld in hun blog. Lees meer op bijgaande link : https://www.thebiggerpictureev.com/blog/edith-van-schutterhoef-ook-een-deelneemster-op-the-bigger-picture-event-1-2-september-te-rijen