Beurzen


Op spirituele beurzen kan je in contact komen met o.a. mediums, healers, paragnosten, astrologen, handlezers, kaartenleggers, spirituele coaches. Ook vind je er stands met sieraden, gezonde  producten, mineralen edelstenen, boeken, kunst en accessoires op gebied van new age, spiritualiteit en gezondheid. Door het nemen van een consult kan je leven een positieve wending krijgen en krijg je inzichten, antwoorden of hulp die je verrijken.

Zelf nam ik in september deel aan de spirituele- en gezondheidsbeurs te Middelburg. Ik heb voor mensen mooie engelen kaart readings gegeven en tarot kaarten gelegd. De beurs is gratis  toegankelijk  en werd gehouden in een prachtig historisch pand. De beurs trekt bezoekers uit de Zeeuwse regio en is inspirerend, gezellig en aantrekkelijk voor bezoekers.

Meer interessante beurzen die ik je kan aanraden zijn de Marimyk beurs in Roosendaal en de spirituele- en welness beurs te Made. Het zijn laagdrempelige beurzen met circa 45 stands waar je  gedurende de dag ook kunt deelnemen aan interessante lezingen en demonstraties. Je vindt er een groot en interessant aanbod van diverse disciplines, voor ieder wat wils. Wil je eens ter plekke een  korte reiki, massage en of een klankschaal sessie ervaren? Dan dat kan dat daar, een aanrader.