Consulten algemeen


Een healing kan helpen bij lichamelijke klachten, emotionele klachten zoals verdriet, boosheid of angsten. Maar ook bij fobieën, allerlei soorten verslavingen, problemen die met liefde, relaties, werk, geld of spiritualiteit te maken hebben en blokkades bij levensdoelen of karma.

Doordat ik beschik over diverse healing technieken past er altijd één bij jou. Reiki, Aquarius Angels® Therapy, Integrated Engery Therapy® of een engelen heling. Ook huisdieren kan ik energetisch behandelen.

De consulten geef ik bij mij in huis in de Reeshof te Tilburg of in een gehuurde praktijklocatie. Voor verdere informatie kan je de consult pagina’s bekijken.

Reiki


Reiki staat voor overdracht van universele levensenergie. De oeroude Reiki techniek is afkomstig uit Japan. Reiki energie heeft een positieve, helende werking op lichaam en geest en ook op emotioneel en spiritueel niveau. De energie overdracht wordt gegeven door middel van handoplegging of op afstand door sturende gedachtenkracht.  Pijn wordt weggenomen of verzacht en blokkades opgeheven.  Het overdragen van pure heling zit in mij en ik heb al veel mooie resultaten gezien bij mens en dier.

Tarief


  • Reiki, 60 minuten: €50
  • Reiki stoelbehandeling, 30 minuten: €25
  • Reiki op afstand, 20 minuten: €20

Meer informatie »

Aquarius Angels® Healing


Aquarius Angels® Healing is een nieuwe vorm van engelen heling met de verfijnde energie van nu.  Sinds 21 december 2012 zijn we op aarde begonnen aan een nieuw tijdperk en is een nieuwe energie met trillingsverhoging hier voelbaar.  Het is de energie van het Gouden Tijdperk.

Tarief


Aquarius Angels Healing, 30 minuten: €60

Meer informatie »

Integrated Energy Therapy®


Integrated Energy Therapy® is een krachtige healing techniek die zich richt op het cellulair geheugen. Het is een manier van helen die aansluit bij de energie van deze tijd. Er wordt gewerkt met een geïntegreerde energiestroom. Ik behandel het energetisch lichaam en ondersteun zo het zelfhelend vermogen van de cliënt. De therapie brengt heling op fysiek (lichamelijk), emotioneel, mentaal of spiritueel niveau.

Tarief


Integrated Energy Therapy, 60 minuten: €60

Meer informatie »

Helen met Engelen


Een gechannelde engelen healing is een absolute aanrader voor je als je merkt dat dingen in je dagelijkse leven minder gemakkelijk gaan. Maar ook als je voelt dat je uit de ‘flow’ bent of het gevoel hebt met de rem erop te leven.

Tarief


Helen met Engelen, 50 minuten: €50

Meer informatie »