Aquarius Angels® Healing


Aquarius Angels® Healing is een nieuwe vorm van engelen heling met de verfijnde energie van nu.  Sinds 21 december 2012 zijn we op aarde begonnen aan een nieuw tijdperk en is een nieuwe energie met trillingsverhoging hier voelbaar.  Het is de energie van het Gouden Tijdperk.

Subtiele Aquarius Angels® energie

Het speciale aan een Aquarius Angels® Healing is dat de healing is afgestemd op deze tijd.  De heling is gebaseerd op subtiele engelen energie en is geschikt voor mensen die al wat verder doorgegroeid zijn en een lichtere vorm van healing nodig hebben. Deze vorm van healing mag sneller gaan, want we hoeven nu niet meer alles volledig te doorleven. Het oude mag eerder losgelaten worden en we mogen eerder ons helingsproces opstarten.

Wat heel je met een Aquarius Angels® Healing?

Tijdens een consult bij een officieel gecertificeerde Aquarius Angels® Healer wordt er gewerkt met de Aquarius frequentie en heel je een klacht op elk niveau. Of je nu komt voor een lichamelijke klacht, een emotionele klacht, een mentale klacht of een spirituele blokkade op karmisch niveau.  Door het ondergaan van een Aquarius Angels® Healing sessie kunnen terugkerende en beperkende gedachtepatronen en ziekte worden losgelaten.

Aquarius Angels® Healing consult

Aquarius Angels® Healing consult bestaat uit een vrij korte maar effectieve healing met een nawerking van 4 weken.  Tijdens het consult zal ik je op diverse punten op je hoofd en lichaam aanraken.  Het consult duurt 30 – 40 minuten.  Je krijgt een flesje met druppels voor nazorg mee naar huis.

Aquarius Angels® Healer

Annelies Hoornik van Angelo ontwikkelde de Aquarius Angels® Healing door middel van gechannelde informatie. In 2015 heb ik me  gecertificeerd als Aquarius Angels® Healer en sta ik vermeld op de Aquarius Angels® healers lijst.  Voor verder informatie zie ook www.aquariusangels.nl