Engelen Healing


Helen met Engelen

Een gechannelde engelen healing is een absolute aanrader voor je als je merkt dat dingen in je dagelijkse leven minder gemakkelijk gaan. Maar ook als je voelt dat je uit de ‘flow’ bent of het gevoel hebt met de rem erop te leven.

Engelen heling

Engelen helen op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau. Allerlei soorten problemen kunnen aangepakt worden met een engelen heling. Samen met de Aartsengelen wordt er gewerkt aan jouw klacht. Ze doen wat op dit moment het beste is voor jou. Energetische blokkades worden ook meteen opgeheven. Elke keer weer is het bijzonder om mee te maken wat er tijdens een healing gebeurt. 

Klacht weg, nieuwe kans

De klacht waar je voor komt is voor zover mogelijk opgeruimd. Jij kan verder gaan in jouw proces naar heel wording. Door nieuwe inzichten en de weghaalde ballast creëer je weer nieuwe kansen voor jezelf!

Hoe ziet een engelen heling eruit?

Samen bespreken we het doel van de sessie. De heling verloopt structureel volgens een aantal standaard en optionele technieken, zie kader. Aan het eind van de sessie bespreek ik wat ik tijdens de heling ben tegengekomen.  

Ondanks dezelfde opbouw verloopt elke sessie anders. Indrukken, gevoelens en beelden die via de engelen worden aangereikt zijn bestemd voor jou persoonlijk en zal ik ook zo aan je doorgeven.

Een engelen heling duurt ongeveer 45 minuten en kost € 50,- 

Engelen heling technieken:

- weghalen van etherische angstkoorden die emoties negatief beïnvloeden

- chakra’s reinigen en balanceren

- negatieve energieën uit lichaam en aura verwijderen

- beloften, geloften en eden uit vorige levens verwijderen

- weghalen van spiritueel afval uit je aura. Dit zijn dolken en vervloekingen uit vorige levens die nu eventuele rugklachten geven.  Ook scherpe voorwerpen van naar jou toe gerichte boosheid, woede, jaloezie of afgunst haal ik bij je weg.

- karma balanceren uit vorige levens

- aura versterken

- Engelenringen aanbrengen

Uit opleiding tot Praktiserend Engelen Expert®. Voor meer informatie over helen met engelen zie www.engelencursus.nl.

Tip: Wil je meer lezen over helen met Engelen? Het mooie en informatieve boek Engelen Helen van A. Hoornik geeft tips en adviezen voor het helen van je leven.