Integrated Energy Therapy®


Integrated Energy Therapy® is  een krachtige healing techniek die zich richt op het cellulair geheugen. Het is een manier van helen die aansluit bij de energie van deze tijd.  Er wordt gewerkt met een geïntegreerde energiestroom. Ik behandel het energetisch lichaam en ondersteun zo het zelfhelend vermogen van de cliënt.  De therapie brengt heling op fysiek (lichamelijk), emotioneel, mentaal of spiritueel niveau.

Waarom behandelen met IET®?

Blokkades, oud trauma en negatieve gedachten die we hebben opgedaan in ons hele leven liggen als het ware opgeslagen in onze cellen. Als we emoties onderdrukken wordt onze energiestroom geblokkeerd.  Deze geblokkeerde energie wordt in ons cellulaire geheugen vastgehouden en vormt vaak de basis van ziekten en mentale klachten.

Wat doet IET®?

IET® helpt bij het loslaten van trauma, blokkades en negatieve gedachten en vult deze weer aan met de positieve tegenhanger.   Nadat je cellulaire geheugen is opgeschoond kun je weer in balans komen en in je eigen kracht komen te staan. Integrated Energy Therapy® werkt ook goed bij honden, katten en paarden.

Achtergrond IET®

Het IET® healing techniek is ontwikkeld door de Amerikaan Steven J. Thayer van de Centre of Being.   IET® wordt op drie niveaus gegeven; basis, intermediate en gevorderd.

IET® stelt geen diagnose, behandelt of geneest geen ziekte. De IET® healings techniek heeft niet ten doel om traditionele benaderingen te vervangen.