Edith


Wie ben ik

Mijn naam is Edith van Schutterhoef, marketeer en energetisch healer. Ik ben opgegroeid aan de rivieren in het Gelderse Rossum. Samen met Edwin heb ik een schitterende jonge dochter. Wij wonen in Tilburg, in de Reeshof. 

Na mijn HEAO-CE opleiding ben ik jaren werkzaam geweest als marketing manager en marketeer bij bekende (sport)merken, groothandelsbedrijven en  retailers in binnen- en buitenland. Deze carrière heeft me commercieel zakelijk inzicht, vakkennis, vindingrijkheid en internationale samenwerkingsvaardigheden gebracht.

Het leven, moederschap, (spirituele) cursussen en coaching hebben mij anders laten kijken naar mijzelf in de wereld. Inzicht en reflectie brachten mij verder op een ander pad. Een pad dat aansluit bij mijn hartenwens om healer te zijn. Healen vanuit een hele pure en zuivere intentie, dat is mijn kwaliteit. Vanuit passie wil ik anderen een helpende hand bieden en mijn handen en heldere kanalen inzetten voor jouw hulpvraag, bewustwording en groei.

 

Mijn kracht en bijdrage

Ieders kracht ligt altijd in de puurheid van zijn wie je bent. Je talenten inzetten, want daar ben je ook goed in. Voor mij gaat het om het inzetten van mijn pure en zuivere healing capaciteiten om anderen vooruit te helpen. 


Wat bied ik jou  

Healing consulten en readingen. In mijn praktijk geef ik diverse soorten energetische healings waaronder Reiki en engelen helingen. Verder kan je bij mij terecht voor tarot kaartleggingen. Je krijgt  antwoorden op praktische en dagelijkse vragen zoals bijvoorbeeld hoe je je in je nieuwe baan op termijn zal ontwikkelen. Ook kan ik je een engelenkaart reading geven waarbij ik informatie voor je channel via jouw engelen. Hier gaat het over meer abstractere en spirituele zaken. Dit kan o.a. gaan over relaties, patronen doorbreken of het inzichtelijk maken van je zielendoel.

Bekijk hier mijn C.V.: Spirituele CV

Heb je vragen? Wil je meer informatie? Voel je vrij om me te benaderen!