Kaarten


Door het leggen van orakel kaarten wordt het onderbewuste bewust gemaakt. De universele wet van aantrekking zorgt ervoor dat de juiste kaarten op tafel komen te liggen. Deze kaarten vormen het antwoord op jouw vraag. Een kaartlegging vraag kan gaan over relatie, werk, keuzes, geld, zaken, liefde, angsten, persoonlijke ontwikkeling of een diepere levenskwestie.

Tarot of orakel kaarten

Er zijn verschillende methodes en kaartensets. Tarot kaarten geven dagelijkse en praktisch toepasbare adviezen. Bij een kaart legging met bijvoorbeeld engelenkaarten zijn de inzichten en adviezen meer spiritueel getint en abstracter van aard. Lees meer op de betreffende pagina’s.

Tarot


Samen met jou duid ik de kaarten. De interpretatie hangt o.a. samen met de symboliek die op de kaarten te vinden is. Bergen, paden, dieren, gebouwen en dergelijke hebben allemaal hun eigen betekenis. Er wordt gekeken naar afbeeldingen, kleuren, nummers, titels en verbanden tussen de kaarten onderling in relatie met jouw vraag.

Tarief


Tarot legging, 45 minuten: €30

Meer informatie »


Engelen kaartreading


Met de engelen orakelkaarten geef ik de engelen boodschap op een intuitieve manier aan je door. Jouw vragen kunnen gaan over relaties, je zielendoel of over hoe iets zal uitpakken. Maar je kunt met behulp van deze reading ook negatieve patronen doorbreken. Berichten afkomstig van engelen zijn altijd positief en zijn over het algemeen abstracter en meer spiritueel van aard dan de tarotkaarten.

Tarief


Engelen kaartreading, 45 minuten: €50

Meer informatie »