Engelen kaartreading


Intuïtieve engelenkaart readings

Met orakelkaarten engelenberichten doorgeven op een intuïtieve manier. Bij het doorgeven van engelenboodschappen met een set engelenkaarten geef ik als reader alleen maar door wat het bericht van de engelen voor jou is. Als het ware dien ik als een telefoonlijn tussen de engelen en jou.
Anders dan bij engelenkaarten sets die je in de winkel koopt, gebruik ik er geen boekje bij. De betekenis van de kaart voor jou, kan afwijken van de tekst die op de kaart staat en is specifiek voor jou op dit moment. Elke reading is dus anders en speciaal afgestemd op jou.

Engelen orakelkaarten

Engelen orakelkaarten zijn kaarten met daarop een afbeelding en een positieve boodschap. De engelen zullen zich altijd richten op het beste mogelijk advies en de daarbij horende actiestappen voor jou. Hun berichten zijn altijd positief. De berichten van de engelen kunnen abstracter zijn dan de boodschappen van de Tarotkaarten. Engelenberichten gaan over het grotere plan erachter dat zij wel zien en wij als mens nog moeten ontdekken.

Soorten engelenkaart readings

Je kunt kiezen uit een drie-kaart-legging, een zielendoel legging, een relatie kaart legging of een legging om negatieve patronen te doorbreken.

Engelen orakelkaarten sets

In mijn praktijk werk ik met diverse orakelkaarten sets van Annelies Hoornik en Doreen Virtue. Een engelenkaart reading duurt ongeveer 45 minuten, tarief € 50.

Uit opleiding tot Praktiserend Engelen Expert®.
Voor meer informatie over Engelen Kaart Readings zie www.engelencursus.nl