Tarot


Tarotkaarten onthullen

Samen met jou duid ik de kaarten.  De interpretatie hangt o.a. samen met de symboliek die op de kaarten te vinden is. Bergen, paden, dieren, gebouwen en dergelijke hebben allemaal hun eigen betekenis. Er wordt gekeken naar afbeeldingen, kleuren, nummers, titels en verbanden tussen de kaarten onderling in relatie met jouw vraag.

Meest logische uitkomst

Een kaartlegging is geen uitspraak van het noodlot waaraan je niet zou kunnen ontkomen!  Hooguit laten de kaarten je zien hoe je toekomst, je relatie, je werk of levenspad er verder uit zou kunnen uitzien als je doorgaat zoals je nu bezig bent. Door je anders op te stellen ten aanzien van het thema van je vraag, kun je wellicht de loop van dingen beïnvloeden of misschien zelfs veranderen.

Raider Waite kaarten in Keltisch Kruis

Ik werk met de Rider Waite kaarten set en leg die in een traditionele Keltisch Kruis legging.  Deze tarotkaart methode is een oud esoterisch, filosofisch en psychologisch systeem gebaseerd op 78 kaarten met afbeeldingen. Het hedendaagse tarotkaarten deck bevat 22 Grote Arcana kaarten en 56 kleine Arcana kaarten.  Arcana is Latijn voor geheim. De kaarten kunnen worden gebruikt als spel of als orakel om mee te ‘voorspellen of waarzeggen’.

Tarot consult

Wil je een inzichtelijke jaarlegging, relatie legging of antwoord op een levensvraag?  Een tarot consult duurt ongeveer 40 minuten.

Mijn tarotkaart training heb ik gevolgd bij een befaamd tarotlegster en is gebaseerd op de methode, kennis en inzichten van een van de beroemdste tarotleggers van Nederland.